Nadační fond - VÍTKOVICE STEEL

Náš nadační fond pomohl mnoha lidem

7.5.2021

Náš nadační fond pomohl mnoha lidem

Minulá výzva Nadačního fondu VÍTKOVICE STEEL pomohla projektům, které mají smysl. Rozdělili jsme od roku 2006 více než 74 milionů korun neziskovým organizacím a jednotlivcům. Zpětnou vazbou jsme dostali například od otce Amálky, která potřebovala intenzivní rehabilitaci.

Otec Amálky, jeden z obdarovaných v minulé výzvě, nám poslal hezké poděkování:

„Chtěl bych Vašim prostřednictvím poděkovat Nadaci VÍTKOVICE STEEL za příspěvek na intenzivní rehabilitaci v neurorehabilitačním centru Arcada pro naši dceru Amálku. Dcera tak mohla absolvovat již po několikáté 2týdenní cvičení, se kterým máme velmi dobré zkušenosti. Ve svých 5 a půl letech se učí samostatně sedět a efektivněji používat ruce tak, aby se o ně mohla opírat a používat je k jednoduché manipulaci, např. s hračkami. Rehabilitace, které probíhají ve speciálním oblečku TheraTogs, byly zaměřeny právě na tyto dovednosti a 2týdenní rehabilitace ji zase o kousek posunula. Jako rodiče tak vidíme, že tato cvičení mají pro dceru smysl a tato náročná dřina je umožňuje zvládnout alespoň částečně věci, které jsou pro zdravého člověka úplně běžné. Určitě bychom tedy v nich chtěli i do budoucna pokračovat.“

Další výzva Nadačního fondu VÍTKOVICE STEEL se pomalu blíží, proto sledujte náš web, kde vás včas budeme informovat o jeho zahájení.